De laatste dagen seizoen voor gesloten tijd.

Wat is het enorm snel gegaan de laatste weken. Heel Nederland in de greep van het virus die hard om zich heen slaat. Wat een impact op de samenleving heeft dit. Voor ons vissers het enige lichtpuntje dat je wellicht iets vaker het water op zou kunnen dan gepland. De ellende voor anderen is niet te overzien. Mijn gedachten gaan uit naar al die mensen die nu op IC liggen en de hulpverleners eromheen. De familie die niet kan maar wel graag wil brrrr.

Inmiddels ligt de snoekbaars al voor een deel op de reeds geprepareerde nesten te wachten. In het heldere water van Maurik is op sommige plekken mooi te zien hoe de mannetjes bezig zijn met het afbakenen van hun territorium. Het zal niet lang meer duren voordat de dames langs komen om de boel eens te inspecteren.

Wat kan ik toevoegen aan deze video en mooie plaatjes? Eigenlijk zegt dit alles waar het vissen om gaat. Beleven, avontuur, rust en af en toe een prachtige vis vangen!

Heb je zin om een dag mee te gaan? Mail me voor de mogelijkheden.

Dit bericht is geplaatst in Orka 475 Whale, Visverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie