Vele mooie vissen en blije gasten.

Het is al weer een tijdje geleden met een update via de website. De meest recente updates staan trouwens op het Instagram account en natuurlijk via FB.

Prachtige zeebaarzen van het najaar.

De zeebaars heeft dit jaar wel voorrang gehad om andere vissoorten. Zodra de wind en het weer het toeliet werden de spaarzame dagen hier besteed. Elke keer op het water werden er nieuwe dingen geleerd zoals plaats, tijd, stroming en diepte om te vissen. De zee geeft toch hele nieuwe uitdagingen die nog meester gemaakt moeten worden.

Samen vangen tijdens zeebaarsweekend.
Zijn eerste! Gelijk een 60+

Begin september nog een fantastisch weekend aan zee mogen doorbrengen met het Smartlures Seabass “pass me the salt”. Drie dagen lang om de 4 uur nieuwe opstappers aan boord die allen het vissen vanuit de boot wilde ervaren.

Wissel van bemanning
Ook Jay met een dikke vis op zijn nieuwe hengel.

Op sommige momenten waren er echt overal zeebaars rondom de boot. Op de Mega 360 is dit mooi te zien op onderstaand screenshots.

Natuurlijk is er niet alleen op zeebaars gevist. Ook de snoek en snoekbaars werden nog regelmatig opgezocht. De vliegenlat is favoriet bij deze visserij. Het subtiele maakt het fantastisch als er een aanbeet volgt.

Een school vis duidelijk zichtbaar op de Mega 360

Gaande weg vliegt het najaar ook alweer voorbij. De tijd is inmiddels weer terug gezet en de winter staat voor de deur. Nieuwe avonturen in andere omstandigheden. Deze winter zal de missie een 50+ baars zijn. Doe je mee?

Dit bericht is geplaatst in Humminbird, Orka 475 Whale, Visverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord