Wintertijd, dikke baarzen tijd!

De winter is toch altijd een mooiste tijd om achter de dikke baarzen aan te gaan. De vissen zijn in deze tijd op zijn zwaarst en daarom meestal kogelrond. Het vissen met de vlieg is voor mij toch wel een van de mooiste manieren om ze te vangen.

Wat een beauty!

Natuurlijk staat niet elke winter dag garant voor het vangen van dikke baarzen. Soms zijn de bijtmomenten maar heel even op een dag en dan weer tref je een dag dat alles los is. Die dagen zijn natuurlijk de mooiste om mee te maken.

Tijdens het vissen op deze “tanks” zijn er ook andere rovers die op de loer liggen. De snoek bijt regelmatig aan en ook de snoekbaars doet mee. Een enkele keer is het ook gebeurd dat de roofblei zich vergist.

Jay met een prachtige snoekbaars van 3 meter water geplukt.
Dikke 115cm snoek op een klein streamertje.

Dit bericht is geplaatst in Visverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie